Kerstmarkt Bochum


© Depositphotos
Duitsland staat in de wintermaanden in het teken van de sfeervolle kerstmarkten. In steden als Keulen en Düsseldorf worden de markten overspoeld door bezoekers. Ook in Bochum worden in november de houten kraampjes opgebouwd en de prachtige decoratie en verlichting door de stad verspreid.

Altijd al willen zien hoe houten speelgoed, kaarsen of kerstboomversiering wordt gemaakt? Met wat geluk zie je de vakmannen aan het werk op de kerstmarkt in Bochum. Er is een groot aanbod aan huis- en boomversiering, dus wie nog wat kerstsfeer mee naar huis wil nemen is hier op de juiste plek. De kinderen zullen ook optimaal genieten van dit kleine winterwonderland. Wanneer zij ’s avonds de kerstman roepen verschijnt het geliefde figuur met zijn rendieren en zijn arrenslee hoog in de lucht boven Dr. Ruer Platz. Als de kerstman met beide benen op de grond staat neemt hij van iedereen afscheid op het podium. Hier worden bovendien dagelijks ook nog andere activiteiten en optredens gehouden.

Je kunt meerdere kerstmarkten bezoeken als je Bochum bezoekt. De stad Essen ligt op een steenworp afstand en ook de populaire kerstmarkt in Düsseldorf is niet ver weg. Ideaal voor een weekendje weg, om alvast in de kerststemming te komen!

Promoties

Touroperators


Advertentie


 

Footer